Ευδοξία - Παύλος Pre Wedding photo shoot
Ευδοξία και Παύλος. Δύο υπέροχα παιδιά γεμάτα ζωή και χαρά! Γεμάτα από όνειρα και σχέδια για το μέλλον τους!

Ευδοξία και Παύλος. Δυό παιδιά γεμάτα ευγένεια.


Περάσαμε μαζί, σχεδον μια ολόκληρη ημέρα, για την φωτογράφιση τους.

Και περάσαμε πολύ όμορφα.
Λατρεύουν και οι δύο τους την θάλασσα. Ετσι ο τόπος της φωτογράφισης επιλέχθηκε δίχως πολύ σκέψη.
Στον Παύλο αρέσουν ιδιαιτερα οι Α/Μ φωτογραφίες. Και δεν εχει άδικο...Η Ανοιξη είχε μπει, αλλα αρκετά δειλά. Η αγωνία μας ήταν να εχουμε σύμμαχο τον καιρό μιας και τις προηγούμενες μέρες μία εβγαζε ήλιο και την επόμενη άνοιγαν οι ουρανοί και έβρεχε ασταμάτητα.
Ολα ομως πηγαν υπέροχα! Και ο καιρος μας βοήθησε αρκετά! Πανέμορφες κίτρινες μαργαρίτες είχαν ηδη ομορφύνει τα μέρη που επισκεφθήκαμε.Το χαμόγελο της Ευδοξίας. Χαμόγελο που πηγάζει απο την ψυχή και τα μάτια."Δεν θέλουμε στημένες φωτογραφίες", μου είχαν εξηγήσει από την αρχή. Φυσικα και όχι, Ευδοξία και Παύλο ! Το αυθόρμητο της στιγμής ειναι ο,τι πιο αληθινό. Και να εδώ στην φωτογραφία που η Ευδοξία ονόμασε "ποζα γοργόνας"! Το χαμόγελο του Παύλου τα λεει όλα! "Περνάμε υπέροχα"!
Σε φάση παιχνιδιού. Ποιός θα σηκώσει το περισσοτερο νερό? Ευτυχώς υπήρχε εύκαιρη η ομπρέλα!Η αγάπη τους γιά την θάλασσα! Η αγάπη τους για την ίδια την ζωή! Η αγάπη που εχουν ο ένας για τον άλλον!

Η ημέρα μας τελειωσε με τα καλλιτεχνικά πορτρέτα, τόσο του Παύλου οσο και της Ευδοξίας.


Και φυσικά, δεν θα μπορουσαμε να παραλείψουμε και την απαραίτητη "Selfie" Φωτογράφοι , η Ευδοξία και ο Παύλος.Ευδοξία και Παύλο, να είστε πάντα γεροί, δυνατοί, με χαμόγελο και με την ίδια αγάπη που έχετε ο ένας για τον άλλο. Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε όμορφες 'εικόνες' στην ζωή σας. Αναζητήστε το καλύτερο. Γιατί σας πάει. Γιατί σας αξίζει! 


210 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων